,

Hecht 9940 akkumulátoros láncfűrész akku+Töltő nem tartozék

67 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: HECHT9940 Kategóriák: , Címkék: ,

Termék jellemzők

akkumulátor li-ion SAMSUNG DC 40V
láncvezető hossza [cm] 35
tömeg [kg] 5,5
lánc 3/8″
1,3mm – 52 szem
lánc sebesség [m/s] 9
automatikus lánckenés

Oregon láncvezető és lánc. Gyors láncfeszítő. Ez a termék az ACCU program 5040 része. Az akkumulátor és töltő NEM tartozék!

HECHT 9940 akkumulátoros láncfűrész nagyszerű segítség a ház körül. Az akkumulátorral hajtott 40 V elektromos motor csendes működést biztosít, favágáskor nem zavarja a szomszédokat és végül nem korlátozza a munkát az elektromos vezeték hossza. A fűrész természetesen rendelkezik minden olyan biztonsági elemmel, amivel a benzines vagy elektromos társai. Nem hiányzik tehát a biztonsági láncfék vagy a fogazott támaszték. A lánc kenése is automatikus. A fűrész 35 cm hosszú láncvezetővel rendelkezik, a lánc feszességét egy forgatható gomb segítségével lehet beállítani, így ehhez a művelethez nincs szüksége semmiféle szerszámra.
A fűrészt akkumulátor és töltő NÉLKÜL szállítjuk. Ezeket a tartozékokat külön lehet megvásárolni, ami kompatibilis az ACCU 5040 programban részt vevő gépek mindegyikével.
Ez a termék az 5040 Akku program része. Az AKKU PROGRAM 5040 egyedülálló lehetőséget nyújt Önnek ahhoz, hogy egy akkumulátorral több különböző eszközt is használni tudjon. Minek fizetne több akkumulátorért, ha ugyanazzal tudja működtetni a fűnyírót, hómarót és más kerti gépeket.
Miért dobna ki még több pénzt olyan akkumulátorokra, amelyek élettartamuk jelentős részében cél nélkül hevernek és romlik az állaguk. A megvásárolt akkumulátorokat használhatja a HECHT 1040 fűszegélynyíróhoz, a HECHT 9440 lomb fúvó-szívóhoz, vagy télen a HECHT 9040 hómaróhoz.

Tömeg 5.5 kg

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    A kosár még üres :(Vissza a vásárláshoz