,

Hecht 9440 2IN1 akkumulátoros lomb fúvó-szívó akku+Töltő nem tartozék

41 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: HECHT9440 Kategóriák: , Címkék: ,

Termékleírás

 

Paraméterek

Feszültség (V) 40
Rend. légáram (m3 / h) 259–400
Motor Elektromos 40 V
Meghajtó típusa Újratölthető
Súly (kg) 2,14 – 2,88
Kosár térfogata (literben) 20

A HECHT 9440 praktikus vezeték nélküli lombszívó fúvóval kombinálva. Az akkumulátor tápellátása teljes mozgásszabadságot biztosít a kezelőnek, anélkül, hogy hosszú tápkábelt kellene használnia, ami nem praktikus, különösen fák és cserjék között mozogva. Az elektromos motor nem bocsát ki károsanyag-kibocsátást, lényegesen halkabb, mint a belső égésű motorral rendelkező gépek, könnyebben beindítható és gyakorlatilag karbantartást nem igényel. Súlya a fúvókával 2,14 kg, a porszívó tartozékaival együtt pedig 2,88 kg.

13 000 fordulat / perc sebességnél a beszívott levegő mennyisége porszívó üzemmódban percenként 4,33 m 3 , fúvó üzemmódban pedig még 6,67 m 3 percenként. Porszívó üzemmódban az első szakaszban a leveleket egy acél mulcsozó késsel felszerelt turbinába szívják, ahol apró darabokra őrlik. A talajtakaró ezután egy 20 l-es gyűjtőzsákba utazik, amely tökéletesen tele van ilyen őrölt levelekkel. A porszívó teljesítménye a fogantyún található forgatógombbal folyamatosan állítható. Különösen értékelni fogja a szívóerő folyamatos szabályozását, ahol a levelek elszívásakor fennállhat például a kövek elszívásának veszélye. A teljesítmény csökkentésével csak a könnyű leveleket lehet beszívni.

A porszívó szerszámok használata nélkül egyszerűen és gyorsan átalakítható erőteljes fúvóvá. Csak annyit kell tennie, hogy leválasztja a szívófejet, és a táska helyett felszereli a fúvókát. A szívó fúvóka nyílását rács borítja. A fejlesztés során kellő figyelmet fordítottak a rács speciális formálására, amelynek köszönhetően nem lehetséges, hogy munka közben beszívják a ruhákat, és ezáltal csökken a porszívó teljesítménye.

Fúvó üzemmódban a gép valóban sokoldalúan használható. Használható a nehezen hozzáférhető helyekről származó levelek klasszikus fújására, a járdákról és a járdákról származó por, szennyeződések és apró kövek kíméletes fújására is, ahol gyakran hatékonyabb, mint a közönséges seprűk. Télen képes megbirkózni a friss hóval. Nagyon jól működik például száraz fűmaradványok fújásakor.

A porszívót egy kiváló minőségű 40 V feszültségű, 4 Ah kapacitású li-ion akkumulátor táplálja, amely a Samsung márkájú cellákból áll. Az akkumulátor beépített intelligens elektronikus töltés- és kisütésvezérléssel rendelkezik, amely biztosítja a cellák élettartamának meghosszabbítását, és egyúttal megvédi őket a sérülésektől. A teljesen feltöltött akkumulátor kb. 30 percig képes a porszívó áramellátására.

Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza.

Tömeg 2.88 kg

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    A kosár még üres :(Vissza a vásárláshoz