Hecht 9280 benzinmotoros Lomb fúvó-szívó gyűjtő

64 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: HECHT9280 Kategória: Címke:

Termék jellemzői:

térfogat 28 m³ levegő térfogata 12 m³/min, levegő sebessége 252km/h
teljesítmény 1HP tömeg 4,5 kg

A Hecht 9280 kombinált fúvó / porszívó. A fúvó / porszívó üzemmód megváltoztatása egyszerűen a fúvókák cseréjével és a gyűjtőzsák (40l) csatlakoztatásával történik. A könnyű indítás érdekében a motort fojtószeleppel látják el, az indítást indítózsinór segítségével hajtják végre.
Vákuum üzemmódban a leveleket egy nagy fúvókán keresztül szívják a turbina előtt elhelyezkedő acél mulcslapátokba, ami nagymértékben csökkenti a szívott anyag mennyiségét. A táska vállpánttal van ellátva, amely a kiszívott levelek teljes súlyát hordozza, így a kezed nem feszül annyira a munka során. A zsák és a porszívó közötti kapcsolatot egy térd biztosítja, amely lehetővé teszi a porszívó viszonylag szabad mozgását. 2 ütemű motor.
A kifúvás mód lehetővé teszi a levelek nagy területről történő gyors felfújását a halomba, beleértve a kemény tárgyakat – például anya, kavics vagy ágak darabjait tartalmazó – levelek tisztítását is, amelyek a porszívó károsíthatják a szívást. A fúvóval port és szennyeződést is lehet fújni a járdáktól, a rosszul megközelíthető sarkokból, levágni a fűt az utakról és télen könnyen megbirkózni a friss hóval. A fúvóval végzett munka során fontos tudni, hogy a gyors levegősugara nagy sebességgel távolíthat el egyes tárgyakat, ezért fontos óvatosan dolgozni. Fontos annak biztosítása, hogy senki ne tartson a közelben, és használjon munkaeszközöket, például védőszemüveget.

Tömeg 4.5 kg

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    A kosár még üres :(Vissza a vásárláshoz