HECHT 546 SC BENZINMOTOROS FŰNYÍRÓ

109 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: HECHT 546 SC Kategória: Címke:

 

Paraméterek

Utazás Igen
Névleges motorteljesítmény (kW) 2.5
Max. motor nyomatéka (Nm) 7.8
Motor Hecht 4 ütemű
Motor típus Belső égésű benzinmotor
Motor lökettérfogat (cm3) 144
Központi magasságállítás Igen
Fogantyú magasságállítása Nem
Oldalsó kilökődés Nem
Utazás Igen
Élvágás Nem
Löketmagasság max (mm) 75
Löketmagasság min (mm) 25
Indítás Kézi
Sebesség (km/h) 3.2
Alváz kialakítás Fém
Súly (kg) 31

A HECHT 546 SC egy motoros fűnyíró. A fűnyíró hajtásához négyütemű, 144 cm 3 űrtartalmú , 2,5 kW teljesítményű HECHT belsőégésű motor szolgál. A kasza alváza acéllemezből készül. Ezért nagyon tartós. Az alváz alatt egy 46 cm széles acél kés rejtőzik. Nagyobb, akár 1000 m 2 területű kerteket is megbízhatóan lenyír .

A hajtásnak köszönhetően a fűnyíróval végzett munka nem olyan megerőltető. A fűnyíró súlya 31 kg. Az utazással a fűnyíró magától mozog, így kezelése egyszerű, még akkor is, ha tele kosár fűvel van megrakva.

A fűgyűjteményről egy tartós anyagból készült kosár gondoskodik, melynek térfogata 60 liter. Nem szükséges olyan gyakran üríteni a nagy kosarat. Így hosszabb ideig nyírhat gyakori ürítési szünetek nélkül, és a munka gyorsabb lesz.


Golyóscsapágyak a kerekekben

A kerekek golyóscsapágyakra vannak felszerelve. A golyóscsapágyak csökkentik a kopást, a súrlódást és a kerék gördülési ellenállását. A golyóscsapágyakra szerelt kerekek stabilabbak, a csapágyak jelentősen meghosszabbítják a kerekek és csapok élettartamát is.

Tömeg 31 kg
Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    A kosár még üres :(Vissza a vásárláshoz