HECHT 1805 S 5 IN 1 ELEKTROMOS ÖNJÁRÓ FŰNYÍRÓ

139 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: HECHT 1805 S 5 IN 1 Kategória: Címke:

Termék jellemzők

fémházas
csapágyas kerekek
oldalkidobó
önjáró
központi magasság állítás
teljesítmény [W] 1800
munkaszélesség [cm] 46
tömeg [kg] 31,2
gyűjtőkosár [l] 60
ajánlott terület [m2] 1200
vágási magasság [mm] 25-75
kerekek első/hátsó átmérője [coll] 8/11
feszültség 230V/50Hz

 

Menetsebesség kb. 3,6 km/h

Szabadalmaztatott design kerekek

EDGE CUTTING – kerítés és szegély melletti nyírás lehetősége

Központi magasság állítás, önjáró, mulcsozó készlet és az oldalkidobó takarója az árban, nagy teljesítményű magas forgatónyomatékú „Turbo” motor

A Hecht 1805 S 5IN1 elektromos fűnyíró előnyei:

 • minőségi, fémházas elektromos fűnyíró
 • kiváló minőségű és teljesítményű 1800W-os motor
 • mulchozó betét a fűnyíró tartozéka
 • kifejezetten nagy méretű kerekek, elől 8, hátul 11 coll méretben, szabadalmaztatott W kialakítással a minél könnyebb manőverezés érdekében
 • egyszerű használat, rendkívül felhasználóbarát kivitel
 • központi vágásmagasság állítás
 • ergonomikus kormány kialakítás, puha markolattal
 • elegáns formatervezésű
 • egyszerűen összecsukható tolókar megkönnyíti a tárolást
 • nagy 60 literes kiváló minőségű műanyag-textil kosár telítettség kijelzővel és hordozófüllel
 • 5 az 1-ben funkció vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalt kidobó, önjáró
 • verhetetlen ár/érték/teljesítmény arány

Hecht 1805 S 5IN1 elektromos önjáró fűnyíró már egy nagy teljesítményű 1800W-os fűnyíró, 46 cm-es vágószélességgel és egy 60 literes fűgyűjtővel. Kifejezetten szemrevaló elektromos fűnyíró. A fémház kitűnő szilárdságú, amely megfelelő védelmet biztosít a felhasználó számára, még az oldal irányban véletlenül kirepülő tárgyakkal szemben is. ( Fadarab, apró kő, egyéb.) Az elektromos motor megfelelő energiát és nyomatékot biztosít a 46 cm-es vágószélesség mellett is. A vágás magasság 25-75 mm között állítható. A magasságot 7 fokozatban lehet beállítani egy központosított kar segítségével egyszerűen, gyorsan, kényelmesen. A Hecht 1805 S elektromos fűnyíró robosztus, erős , fémházas kialakítása ellenére nem túl nehéz, mindössze 31,2 kg. Kifejezetten nagy területek, akár 1200 m2 gyepfelület nyírására is használható fűnyíró. Természetesen ennek az elektromos fűnyírónak is dönthető, szerelhető tolókarja van, hogy minél kisebb helyre legyen szükség a tárolás során. A biztonsági indító kapcsoló és a kábelrögzítő fül alap felszereltség. A biztonsági kapcsoló hosszú karja lehetőséget biztosít ahhoz, hogy akár egy kézzel kényelmesen tolhassa a fűnyírót, miközben másik keze szabadon marad. A 60 literes fűgyűjtő kosár, amely textil, műanyag kombinációból készül rendelkezik egy mechanikus telítettség jelzővel is. A fűnyírás során keletkező légáramlás folyamatosan lebegteti a kis műanyagot, addig amíg a fűgyűjtő megtelik. Az úgynevezett “ EDGE CUTTING” funkció nagy segítség a fűnyírás során. A Hecht 1805 S 5IN1 elektromos fűnyíró ügyesen kialakított alvázának köszönhetően a kerítés szegélyek, falak mentén szinte tökéletesen nyírja a füvet, a lehető legkevesebb maradékot hagyva. Ennek a funkciónak és kialakításnak köszönhető, hogy minimális a szegélyek mentén megmaradó fű amit szegélynyíróval kell igazítani. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat. Ez a fűnyíró önjárós kivitel. A haladási sebessége 3,6 km/h. Ez a plussz funkció szintén nagyban segít a fűnyírásban.

HECHT 1805 S 5IN1 elektromos fűnyíró tartozéka egy mulcsozó betét is. Ez a mulcsozó betét a fűgyűjtő kosár helyére behelyezhető egy gyors mozdulattal. A mulcsozás során keletkező fű visszakerül a talajréteg tetejére, és természetes trágyaként szolgál. Megvédi a talajt a nedvesség veszteségtől, elősegítve ez által a gyors és egészséges növekedést.

Hecht 1805 S 5IN1 elektromos fűnyíró oldalkidobó funkcióval is rendelkezik. A fémház oldalán elhelyezett rugós oldalsó ablakot nyissa fel és helyezze be a mellékelt kitámasztót az oldalt kidobáshoz. Ebben a funkcióban Ön gyorsan haladhat fűnyírás közben.

Hecht 1805 S elektromos fűnyíró az elektromos motornak köszönhetően egyszerű használni. Könnyű elindítani, és minimálisak a karbantartási igényei. A belsőégésű motorokkal összehasonlítva lényegesen kevesebb az üzemeltetési költség is.

Ha Ön kifejezetten nagy területet szeretne elektromos fűnyíróval nyírni, mindezt acélházas, erős és tartós fűnyíróval, amely mulcsozási lehetőséget és oldalt kidobó funkciót biztosít, sőt még önjáró is akkor a HECHT 1805 S 5IN1 fűnyíróra lesz szüksége!

Tömeg 32 kg
Shopping Cart
0
  0
  Kosár
  A kosár még üres :(Vissza a vásárláshoz