HECHT 1802 S ELEKTROMOS FŰNYÍRÓ 1800W

109 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: HECHT 1802S Kategória: Címke:

Termék jellemzők

fém ház
önjáró
központi magasság állítás
csapágyas kerekek
teljesítmény [W] 1800
munkaszélesség [cm] 46
gyűjtőkosár [l] 50
tömeg [kg] 27
ajánlott terület [m2] 1000
vágási magasság [mm] 25-75
kerekek első/hátsó átmérője [coll] 7/10
feszültség 230V/50Hz

 

A Hecht 1802 S elektromos fűnyíró előnyei:

 • minőségi, fémházas elektromos fűnyíró
 • kiváló minőségű és teljesítményű 1800W-os motor
 • kifejezetten nagy méretű kerekek, elől 7, hátul 10 coll méretben, szabadalmaztatott W kialakítással a minél könnyebb manőverezés érdekében
 • egyszerű használat, rendkívül felhasználóbarát kivitel
 • központi vágásmagasság állítás
 • ergonomikus kormány kialakítás
 • önjáró funkcióval
 • elegáns formatervezésű
 • egyszerűen összecsukható tolókar megkönnyíti a tárolást
 • nagy 50 literes kiváló minőségű műanyag-textil kosár telítettség kijelzővel és hordozófüllel
 • verhetetlen ár/érték/teljesítmény arány

Hecht 1802 S elektromos önjáró fűnyíró már egy nagy teljesítményű 1800W-os fűnyíró, 46 cm-es vágószélességgel és egy 50 literes fűgyűjtővel. Kifejezetten szemrevaló elektromos fűnyíró. A fémház kitűnő szilárdságú, amely megfelelő védelmet biztosít a felhasználó számára, még az oldal irányban véletlenül kirepülő tárgyakkal szemben is. ( Fadarab, apró kő, egyéb.) Az elektromos motor megfelelő energiát és nyomatékot biztosít a 46 cm-es vágószélesség mellett is. A vágás magasság 25-75 mm között állítható. A magasságot 7 fokozatban lehet beállítani egy központosított kar segítségével egyszerűen, gyorsan, kényelmesen. A Hecht 1802 S elektromos fűnyíró robosztus, erős , fémházas kialakítása ellenére nem túl nehéz, mindössze 27 kg. Kifejezetten nagy területek, akár 1000 m2 gyep felület nyírására is használható fűnyíró. Természetesen ennek az elektromos fűnyírónak is dönthető, szerelhető tolókarja van, hogy minél kisebb helyre legyen szükség a tárolás során. A biztonsági indító kapcsoló és a kábelrögzítő fül alap felszereltség. A biztonsági kapcsoló hosszú karja lehetőséget biztosít ahhoz, hogy akár egy kézzel kényelmesen tolhassa a fűnyírót, miközben másik keze szabadon marad. Az 50 literes fűgyűjtő kosár, amely textil, műanyag kombinációból készül rendelkezik egy mechanikus telítettség jelzővel is. A fűnyírás során keletkező légáramlás folyamatosan lebegteti a kis műanyagot, addig amíg a fűgyűjtő megtelik.  A HECHT 1802 S elektromos fűnyíró ügyesen kialakított alvázának köszönhetően a kerítés szegélyek, falak mentén szinte tökéletesen nyírja a füvet, a lehető legkevesebb maradékot hagyva. Ennek a kialakításnak köszönhető, hogy minimális a szegélyek mentén megmaradó fű amit szegélynyíróval kell igazítani. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat.

Hecht 1802 S elektromos fűnyírót az elektromos motornak köszönhetően egyszerű használni. Könnyű elindítani, és minimálisak a karbantartási igényei. A belsőégésű motorokkal összehasonlítva lényegesen kevesebb az üzemeltetési költség is. Ha Ön kifejezetten nagy területet szeretne elektromos fűnyíróval nyírni, mindezt acélházas, erős és tartós fűnyíróval, amely önjáró lehetőséget is biztosít, akkor a HECHT 1802 S fűnyíróra lesz szüksége!

Tömeg 27 kg
Shopping Cart
0
  0
  Kosár
  A kosár még üres :(Vissza a vásárláshoz