,

Hecht 1040 akkumulátoros fűszegélynyíró akku+Töltő nem tartozék

31 990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: HECHT1040 Kategóriák: , Címkék: , ,

Termékleírás

Termék jellemzői

akkumulátor li-ion DC 40V/1×2,5/4/5 Ah
munkaszélesség [cm] 28-32
tömeg [kg] 3,8

Teleszkópos nyél. Ez a termék az AKKU program 5040 része. Az akkumulátor és töltő nem tartozék!

A Hecht 1040 akkumulátoros fűszegélynyíró ideális arra, hogy a fűnyírás után kiigazítsa a falak, kerítések, virágágyások melletti területeket, vagy levágja a füvet a nehezen hozzáférhető helyeken. A fűszegélynyíró teleszkópos nyéllel rendelkezik, így könnyen a felhasználó testmagasságához igazítható. Hogy a munkát még könnyebbé tegyük, vállhevedert is adunk a termékhez. A fűszegélynyíró súlya 3,8Kg. Legnagyobb előnye az akkumulátoros üzemeltetés melynek köszönhetően a működése halk és kevesebb karbantartást igényel mint a benzinmotoros társai. A vezetékkel sem kell bajlódni munka közben. A damilfej munkaszélességét 280/300/320mm értékekkel lehet beállítani, a damil átmérője 1,6mm, ami automata damilfejre van rátekerve. Minden indításkor automatikusan kb.1cm vágószál/damil tekeredik le. Ha munka közben a vágószál/damil nagyon elhasználódik, egyszerűen többször beindítja egymás után, amíg elegendő hosszúságú nem lesz a damil. Ha túl hosszú lenne, akkor automatikusan méretre vágja a burkolatban található kés. A gép fordulatszáma terhelés nélkül 8000 ford./perc. A fűszegélynyíró feje 180° elfordítható.
A töltő és az akkumulátor nem tartozék. Ezeket külön lehet megvásárolni, ami kompatibilis az ACCU 5040 programban részt vevő gépek mindegyikével. Ez a termék az 5040 Akku program része. Az AKKU PROGRAM 5040 egyedülálló lehetőséget nyújt Önnek ahhoz, hogy egy akkumulátorral több különböző eszközt is használni tudjon. Minek fizetne több akkumulátorért, ha ugyanazzal tudja működtetni a fűnyírót, hómarót és más kerti gépeket.
Miért dobna ki még több pénzt olyan akkumulátorokra, amelyek élettartamuk jelentős részében cél nélkül hevernek és romlik az állaguk. A megvásárolt akkumulátorokat használhatja a HECHT 9940 láncfűrészhez, a HECHT 1440 fűkaszához, a HECHT 6040 sövénynyíróhoz, vagy télen a HECHT 9040 hómaróhoz.
Tömeg 3.8 kg

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    A kosár még üres :(Vissza a vásárláshoz